CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 29 november 2010

Boekjes

Heb nog wat boekjes gemaakt voor op de slaapkamers.

picknickmand

Ik kwam op een website een workshop tegen van een picknickmand. Er stond niet precies hoe je hem moest maken, alleen een foto van het eindresultaat. Ik heb hem geprobeerd na te maken. Hij is gevuld met fimo-fruit, een wijnfles, flesje, bestek van playmobil, croissantjes en een koekblikje.

Naaigaren

zondag 28 november 2010

Gangkastje

In de gang heb ik het kastje gepimpt. De spiegel heb ik van spiegelpapier en touw gemaakt. Het boekje is van een workshop op poppenhuisforum.nl en de bloemen komen uit een hobby-winkel. De zijn heel erg mooi, al zeg ik t zelf :-)

Badkamer

Hij is nog niet helemaal zoals ik hem uiteindelijk wil hebben (misschien komt er ooit nog wel een porseleinen badkamer), maar het rood vond ik eerlijk gezegd niet zó mooi. Het is nu dus blauw, met echte blauw-witte tegeltjes aan de muur :-)

Stoel

Workshop forum

woensdag 24 november 2010

Naaikistje




Gemaakt van karton, 1 glittertje en wat houten stokjes. Alles bruin geverfd en wat stofjes erin gedaan :-) Vind hem best goed gelukt..de afwerking moet ik nog even goed maken..beetje netter etc.

Lavendel


Inspiratie opgedaan via het poppenhuisforum. Ik heb alleen de lavendel gemaakt van paarse propjes haha.
Alleen het potje moet ik nog wit verven..maar die zit vastgeplakt en stevig ook..drama


zaterdag 20 november 2010

Karweipost


Waarom heb ik dit niet eerder ontdekt..Karweipost in Veenendaal...vandaag geweest en toch nog wat leuke dingetjes kunnen scoren. Over 2 weken nog maar is een kijkje nemen!


dinsdag 16 november 2010

Bloemen

Vind het zo leuk om bloemen te maken..alleen de potjes heb ik niet meer..haha, Iemand een tip voor mooie bloempotten? Waar maak ik dat van?
De pot van de middelste foto is gemaakt van de dop van de foundation..je moet wat. De onderste is een playmobil-potje en de bovenste gewoon een papiertje rond gedraaid.

tijdschriftenrek

Gemaakt van een scheermessen-ding (hoe noem je zoiets?). Wat behang opgeplakt en uitgeprinte kranten erin gedaan :-) Hij hangt in de studeerkamer.

Tussenmuur

moet het nog even mooi afwerken, maar er is een tussenmuur gekomen tussen de ouderslaapkamer en de babyslaapkamer.


zondag 14 november 2010

Stoel


M'n gepimpte stoel heeft een plekje gekregen in de kinderkamer! Heb hem gisteren een beetje opgeschuurd en de stof er nogmaals opgeplakt, het zat toch niet helemaal mooi erop. Het parfum-flesje op de kaptafel is zelf gemaakt van een zilver touwtje, kraaltje en een glitterplakkertje :-) Het tasje is ook self-made, van een soort paperclip.

zaterdag 13 november 2010

Kaars

Vandaag een kaars van fimo gemaakt. Het is niet gebakken want dan ziet het er meteen niet meer zo echt uit..Het lontje heb ik gemaakt van een stukje ijzerdraad. De standaard heb ik nog, die is al heel wat jaren oud. Hij komt nog uit de oorspronkelijke huisraad van het poppenhuis en is dus nog van mijn oma geweest :-)

Vogelhuisjes


Slaapkamer

De slaapkamer vordert langzaam..De kleuren kloppen nu beter en de opstelling is steeds meer naar m'n zin! De schilderijtjes hangen en de planten heb ik ook vandaag neergezet. Het schapje boven het ben heb ik zelf gemaakt van afvalhoutjes.
Ik zie nog wel dat ik de pootjes van de nachtkastjes wit moet verven haha

Planten

Vanmorgen bij Xenos wat nepbloemen gekocht en die in stukken geknipt :-) Had nog wat potjes staan en daar heb ik ze in gezet.
Best leuk eindresultaat en nog realistischer dan papieren bloemetjes ook!

vrijdag 12 november 2010

Deurbel

Een deurbel gemaakt van allerlei 'rotzooi'. Paperclips met scooby-doo touw eromheen, een dopje van de secondelijm, een trouwtje met kraaltje eraan en ook twee vlindertjes van metaal. Alles moet nog even in de juiste kleur geverfd worden.

Keukenkastje


Deze keukenkast is zelf gemaakt en ben er zo trots op! Het is gemaakt van stukjes hout, karton, lint en strass-steentjes. Alles wit geverfd en nu hangt hij op de keukendeur.

Wasmand

De wasmand is gemaakt van een papieren 'frame'.. Daarop heb ik met het lijmpistool (mijn grootste vriend)scoobydoo touw geplakt in de kleur rood. Lusje gemaakt en in de badkamer gezet met een paar handdoekjes erin :-)




Het frame:

Kastje met bloemen

Een 'oud' kastje nog van het grove hout wat opgeknapt. Eerst in blauw geschilderd en daarna met een schuurpapiertje bewerkt. De bloemen staan in een houten bekertje die in een setje van Lobbes.nl zat. De bloemen heb ik gemaakt met papieren bloemetjes van een creatief-winkel en de steeltjes zijn ijzerdraadjes met een groen papiertje eromheen. Er moet nog iets op het tafeltje, maar ik weet nog niet wat..iemand idee'tjes?

Schilderijtjes

Schilderijtjes van hortensia's. De plaatjes komen uit een scrapbook-blad en het lijstje heb ik gemaakt van houtjes, aan elkaar geplakt met m'n lijmpistool.


donderdag 11 november 2010

Stoel

De linker is de oude, de rechter de nieuwe. Maar moet denk ik het roze stof er nog wat mooier opplakken, want ben nog niet écht tevreden.


Wereldbol

Heb vandaag een wereldbol/globe gemaakt. De wereldbol komt van Lobbes.nl, hier heb ik een sleutelhanger voor 20 cent gekocht en de hanger eraf gesloopt. Een knoop wit geschilderd als poot en een paperclip in de juiste vorm gebogen. Die moet ik nog wat perfectioneren..