CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 5 januari 2011

Lang gewild


EINDELIJK heb ik de biljarttafel die ik al graag wilde in de studeerkamer in de kelder. Wil alleen nog mooie biljartballen maken, want nu is het snooker en dat vind ik niet zo leuk :) Ook de lang gewilde vleugel staat alweer een tijdje in de huiskamer. BIj karweipost was er iets met de badslippers, ze zijn echt schattig!

Gekocht / gekregen


Gekocht (leuke dingen in Duitsland, bijv. de hoed) en gekregen! De bloemetjes vond ik zo schattig. Ze zijn best groot, maar wel heel erg tof! Het treintje heb ik inmiddels geverfd zodat ie beter in de kinderkamer past :-) De tuintafel wilde ik al hééél lang, en hij komt bij Karweipost vandaan :-) De potjes op de haard (die moet ik nog nodig schilderen..) komen bij boek&buro vandaan. De kraaltjes zijn noodoplossing, moet nog bedenken wat er wel in moet.

Nieuwe mini's

Vakantie, nieuw werk en geen tijd...miniatuur-dingetjes al tijdje niet meer aangeraakt. Maar vorige week weer begonnen en een aantal dingen gemaakt :-)

Tasje voor op bed, met een boekje, kast geschilderd en nepmandjes erin gezet.


kastje met spiegel voor in de badkamer, gemaakt van karton en zilverpapier. parfumflesjes van kralen van de idee-shop in duitsland, tuiniershoek in de tuin met bezem van houten stokje met touw en een aantal engelse dropjes.