CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 15 mei 2011

Oppottafel + bloemenwinkel

De kleuren zijn een beetje vervormd door de camera, maar alle bloemen staat klaar om verkocht te worden!
Het raam zit er ook in!

De oppottafel met mos en potgrond (=thee). De tafel heb ik zelf gemaakt :-)



Hij raakt al heerlijk vol, vind het jammer dat het bijna klaar is...haha

dinsdag 10 mei 2011

Bloemenwinkel


Nieuwe bloemen, en potjes met rozen.


Een krans op de deur en de zijkant van het kijkkastje.

Het raam en de deur.

woensdag 4 mei 2011

Uithangbord & zaadjes

Een zaden/kruiden bakje met allerlei zakjes zaden voor op de toonbank. Een uithangbord met de naam van de winkel en een tijdschriftenhouder met verschillende tuin/bloemen tijdschriften


bloemenwinkel

Een toonbank gemaakt van karton en stukjes hout, die ik wit heb geverfd. De doosjes zijn grote kralen met daaroverheen een papiertje (geprint) geplakt. Het huisje is van karton, de spiegel van zilver-tape en houten latjes. Het mandje heb ik gevlochten en de 'schilderijtjes' zijn vintage signs (via google).


Het rekje is inmiddels gevuld met enkele tuin/bloemen boeken, er komen er nog een aantal bij. Er hangt inmiddels ook een bordje aan met 'bienvenue' en ik heb een kraal blauw geverfd en gevuld met een sprietjes plant.










zondag 1 mei 2011

bloemenwinkel

Zoals je wel kan zien is m'n kijk-kastje echt té klein.De wijnkist moet dus omgeruilld worden voor een groter exemplaar..nu nog even kijken waar ik die vandaag haal..

luiken maken

Het winkelpand wil ik een oud Franse look geven, en daar had ik luiken voor nodig. Geen idee hoe ik die moest maken, dus na wat experimenten is het uiteindelijk nog best leuk gelukt :) Heb ze in oud-blauw geverfd, voor de look. NU nog markiezen en het raam zélf..En ik moet ook nog een kijkkast hebben, want de wijnkist is echt te klein voor alle dingen die ik erin wil doen..