CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 27 april 2012

Schattige egels

 

Deze egeltjes zijn losse stempels die ik naast elkaar heb gemaakt. Ik vind ze zo leuk! Ik heb ze ngekleurd met aquamarkers. Het papier is een combinatie van Kruidvat en Boofle. De bloemetjes zijn van AnMaCreatief, net als de Dew Drops. Het gevlochten lint is van Bos Hobbyshop en de tekst is uit een set v/d Kruidvat.

Groetjes,
Anouk
Follow Bos Hobbyshop

maandag 23 april 2012

Lente Me To You


Deze schattige stempel is van de Spring Chic serie van Me To You. Het papier is lekker vrolijk geel met groen en het roze (en ook het grijze) is wederom een behangstaal v/d Gamma dit keer! :-)
De bloemetjes zijn van de Idee-shop uit Duitsland, ze zijn superleuk, bloemblaadjes zijn uit mijn eigen shop! De gehaakte granny's zijn van Bos Hobbyshop, ze zijn een maatje kleiner dan die je daar vind. De dew drops komen uit een bakje met rest-materiaal. De tekst is zelfgemaakt.

Groetjes,
Anouk
Follow Bos Hobbyshop

donderdag 19 april 2012

A Little Bird Told Me



Ik vind deze stempel zó schattig! De kaart heeft simpel papier uit een blok v/d Kruidvat, een witte dollie van Nellie Snellen, een stukje groen Boofle papier, Praxis behangstaal met houtnerf-design, rode bloemen en roosjes, bloemblaadjes, een lieveheersbeestje, bruine dew drops en groen lint.

Groetjes,
Anouk
Follow Bos Hobbyshop

woensdag 18 april 2012

Elke Kaart Een Feestje #111



De challenge bij Elke Kaart Een Feestje is deze keer; een zelfgemaakte bloem. Ik heb een bloem gehaakt van fuchsia roze katoen. Ik vind het echt heel leuk om nieuwe vormen te haken, op vakantie ga ik ook zéker allerlei nieuws uitproberen!
Het papier is van een Tilda-blok en de groene bladeren zijn behangpapier. Het bruine rondje is een onderzetter van kurk, de ronde witte dollie is geloof ik van Nellie Snellen.
De tekst is op de computer gemaakt en met de Cuttlebug uitgestansd.




Groetjes,
Anouk
Follow Bos Hobbyshop

woensdag 11 april 2012

Granny-kaart

Deze leuke kaart heb ik vorige week al gemaakt. ik heb er gevlochten lint én granny's (nieuw bij Bos Hobbyshop) opgedaan :-) De houten hartjes passen er ook goed bij. De tekststempel heb ik zelf gemaakt :)




Ohja, binnenkort vervalt 't volg-systeem van blogspot, jammer maar helaas.
Via Bloglovin' kan je elkaar blijven volgen. Klik op het plaatje onderaan dit bericht en blijf m'n blog op die manier gewoon volgen! :-)

Groetjes,
Anouk
Follow Bos Hobbyshop

Stoere kaart

Leuke uitdaging weer bij Elke Kaart Een Feestje! Een stoere kaart! Net als alle DT-leden heb ik ook gekozen voor een stoere jongenskaart! Een kleine jongen op een stokpaard :-) Ik heb extra veel houten sterretjes gebruikt, om het wat levendiger te maken. Zo zonder bloemen of strikjes is het zo leeg...




Het ontwerp heb ik afgekeken van Anette's Creafarm. Daar is ook een challenge en kan je het design v/d kaart aanvragen! Ik heb het aangevraagd, maar ongeduldige ik kon niet wachten dus ik heb zelf wat gefabriceerd :-) Leuk om eens een ander ontwerp kaart te maken! Wat vinden jullie??



 

De stukjes behangpapier van de Praxis vind ik echt een uitkomst! De kleine stukjes gebruik ik bijna op elke kaart. Geribbeld tot glitters en streepjes tot stipjes, van alles kan je wel wat vinden!


Groetjes,
Anouk
Follow Bos Hobbyshop

zaterdag 7 april 2012

NKU 07-04-2012


Een nieuwe challenge bij de nederlandse kaarten uitdagingen...een sketch, vond hem best moeilijk, maar 't is toch gelukt! Dit is de sketch, allerlei verschillende elementen, wat ook nog eens op één kaart moet passen..poe. Mijn kaart is ook niet 15x15, maar 13x13 dus dat scheelt nog wel veel.



Het papier is egaal roze en het designpapier komt uit een setje van Kars. De grijze papiertjes zijn allemal behangstalen van de Praxis. De bloemen zijn van de Kruidvat en Bos Hobbyshop, de houten bloemetjes heb ik ook uit m'n eigen webwinkel. Het lint heb ik bij Intratuin gekocht, het is prachtig! De groene blaadjes heb ik uitgeponst op wit papier en ze daarna met Aquamarkers groen gemaakt. De tekst heb ik op de computer gemaakt en geprint op een labeltje.




Groetjes,

Anouk
Follow Bos Hobbyshop

donderdag 5 april 2012

dinsdag 3 april 2012

Elke Kaart Een Feestje #109


Poe, ik vond de sketch bij Elke Kaart Een Feestje (nr. #109) deze keer moeilijk. Lang lopen pielen met de indeling...Hier en daar wat toegevoegd en kleine dingetjes anders gedaan, maar 't eindresultaat vind ik toch wel leuk!
De 'attitude' kon ik niet vinden, die heb ik vervangen door een vintage plaatje, de vrouw kijkt wel beetje verwaand toch ;-) hihi



Het papier komt uit m'n restjes-doos. Kleine stukjes van allerlei papierblokken. Het lint is v/d Intration prachtig met kleine gehaakte randjes. De granny heb ik zelf gemaakt, ik begin het te leren! M'n moeder heeft er heel veel voor me gemaakt, die krijg ik vanmiddag!
De bloemen zijn van Bos Hobbyshop en de Hema. De bloemblaadjes heb ik uitgeponst en er zitten ook nog wat ijzerdraadjes bij die ik gedraaid heb.
De tekst is op de computer gemaakt en op dik aqurelpapier geprint, dit geeft net een iets andere look dan 'gewoon' papier. De glittersteentjes zijn v/d Action.
De binnenkant v/d kaart heb ik nog wat opgeleukt met dezelfde kleuren papier als de voorkant!

Groetjes,
Anouk
Follow Bos Hobbyshop