CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 30 mei 2012

Kaarten Maken Met Tiets



Voor de digi wedstrijd van de club Kaarten Maken Met Tiets heeft Pollycraft een superleuke digi beschikbaar gesteld. Ik heb er onderstaande kaart mee gemaakt :)


Het papier komt van een paperpack van de Action. De stempel heb ik ingekleurd met aquamarkers. Het oranje papier heb ik geponsd. Een doilie, lint van het tuincentrum, wat houten sterretje en een zelfgemaakte tag met 'gefeliciteerd' erop. Wat babyblauwe pareltjes en klaar!


Groetjes,
Anouk
Follow Bos Hobbyshop

dinsdag 29 mei 2012

EKEF #117 Proost



Het is weer dinsdag, tijd voor Elke Kaart Een Feestje! Deze keer is de challenge 'proost'.
De stempel van Forever Friends Champagne past hier perfect bij! Ik heb hem ingekleurd met aquamarkers en mijn nieuwe penseeltje, de waterbrush. Ideaal, het inkleuren wordt een heel stuk mooier. Veel meer kleurnuances kan je aanbrengen. Ben er dus erg blij mee!
Het papier is van Papermania Lincoln Linen, 3 transparante dew drops, 3 halve witte parels, lint, een strik, roosjes en de tekst 'gefeliciteerd'.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Ohja, doen jullie ook mee met de challenge op  http://scrapkaartchallenge.blogspot.com/ ? Zou leuk zijn!
Groetjes,
Anouk
Follow Bos Hobbyshop

Een Hoop Inspiratie #trouwkaart

http://eenhoopinspiratiechallenge.blogspot.com/ heeft een nieuwe challenge, een trouwkaart. Nou gaa er een ex-collega'tje a.s. vrijdag trouwen, dus mooi op tijd die challenge ;-)


Prachtig papier van Papermania Lincoln Linen, stempel van Marianne Design Don & Daisy Just Married, 3 halve witte parels, lint, een wit strikje, witte roosjes, tekst, een glittersteen en een bedel in de vorm van een hartje.

Groetjes,
Anouk
Follow Bos Hobbyshop

maandag 28 mei 2012

Papermania Tekst Stempels

Setprijs Papermania 'Happy Birthday' en 'Best Wishes' nu voor € 3,95. Wees er snel bij, op=op.

Groetjes,
Anouk
Follow Bos Hobbyshop

woensdag 23 mei 2012

Uitzoekwerkje...

 

Vandaag kwam er een pakje van de groothandel. Maar...alles zat door elkaar heen. Uitzoeken viel niet mee, maar het is gelukt! :-) Eind deze week zijn ze te koop in de webwinkel!

Groetjes,
Anouk
Follow Bos Hobbyshop

dinsdag 22 mei 2012

EKEF #116

Wat moeilijk als je geen kraftpapier hebt...die challenge bij Elke Kaart Een Feestje.
De opdracht is namelijk: kraft/wit + één kleur!
Nouja, ik heb het kraft-papier vervangen door gewoon simpel grijs knutselpapier. Het wit komt terug in het lint en de tekststempel en de extra kleur is paars geworden ;-)
De stempel is van Fizzy Moon, de tekststempel van Art Talent. De granny van Bos Hobbyshop, de blaadjes uitgeponsd op linnen karton. Het lint is van het tuincentrum en de glitters ook van Art Talent.


Wat vinden jullie ervan :-)
Ohja, doe je ook mee met de (dt)-challenge op www.scrapkaartchallenge.blogspot.com ? Zou leuk zijn! Onderstaande kaart is van mij voor die challenge!



Groetjes,
Anouk
Follow Bos Hobbyshop

maandag 21 mei 2012

Creatieve Zebra



Een nieuwe challenge bij de Creatieve Zebra; gebruik een insect.
Nou heb ik heel weinig stempels met insecten erop, dus ik heb deze keer geen stempel gebruikt, maar kleine houten lieveheersbeestjes! Ik heb papier uit een restbak gebruikt, het komt geloof ik van een A6-paperblock die ik ooit bij Pipoos heb gekocht, iets met fairytailes ofzo (gebruik het echt nooit, maar nu kwam het mooi van pas), een tag van de Hema en een Romak label, bloemetjes, roosjes van Art Talent, de nieuwste bedel van Bos Hobbyshop, bloemblaadjes, gekrulde ijzerdraadjes, een granny met dew drops en een papieren rozet. De tekst komt uit de set van Boekenvoordeel en het lint is touw van de bouwmarkt ;-)





Groetjes,
Anouk
Follow Bos Hobbyshop

Gefeliciteerd


Het prachtige papier is van een blok van Tilda, de vlinders komen ook van dat papier, ik heb ze uitgeknipt. De voelsprieten sneuvelen dan altijd, maar ach..zo kan het ook! Er zit nog een decoratieve doillie bij.  Het lint komt uit mijn doos met rest-lintjes. De gehaakte bloem is van BosHobbyshop. De tekst komt uit een set van de Kruidvat, ik heb hem op een stuk wit karton gestempeld en de hoekjes met de hoekpons rond gemaakt. Het bruine papier is een stukje behang van de Praxis. Ook heb ik 2 dew drops toegevoegd, ze geven net wat extra's aan de kaart!


Groetjes,
Anouk
Follow Bos Hobbyshop


zondag 20 mei 2012

ScrapKaartChallenge #1



http://scrapkaartchallenge.blogspot.com/ is een nieuw challengeblog en de 1e challenge is een DT-call.


Het is een foto-challenge en het plaatje doet mij denken aan een vintage-kaartje. Aan de slag gedaan dus! De vlinder is van filigraan en komt van AnMaCreatief, de granny en het gevlochten lint zijn van BosHobbyshop, net als de cremekleurige roosjes. De bloemen zijn uit een frans winkeltjes en het lint is van het tuincentrum. Ook heb ik nog een rozet toegevoegd. Het plaatje van de vrouw komt uit een scrapbook-vel en het envelopje van een ander scrapbookvel. De tekst is uit een stempelset van boekenvoordeel en het bruine lintje is draad uit eigen collectie.



Neem eens een kijkje op http://scrapkaartchallenge.blogspot.com/ en doe ook mee :)


Groetjes,
Anouk
Follow Bos Hobbyshop

Challenge #4 HobbyVision



De challenge bij HobbyVision is deze keer, zwart en nog een kleur. Nou gebruik ik vrij weinig zwart, maar ik heb toch m'n best gedaan!
De stempel is van Forever Friends uit de Black & Gold clear stamps set, hij is schattig hè!? Ik heb hem voor de verandering eens gewoon ingekleurd met Bruynzeel potloden.
Het papier is van Kruidvat, Praxis en Bruna. De bloemetjes komen uit mijn collectie en de blaadjes heb ik uit zwart hobbypapier geponsd. De pareltjes zijn volgens mij van Papermania. Het zwart-witte lint heb ik net nieuw gekocht en past hier perfect bij! De stempel 'gefeliciteerd' komt uit een set van de Boekenvoordeel.


Groetjes,
Anouk
Follow Bos Hobbyshop

Forever Friends - Verjaardag


Nog zo'n schattige Forever Friends stempel, ook van Ebay. Het papier is van Daisy & Dandelion en Boofle. De tag van de Hema, het lint van het tuincentrum. Ik heb wat witte roosjes toegevoegd door ze op een granny te plakken, de bloemblaadjes heb ik uitgeponsd uit crème-kleurig behangpapier (dan heeft 't wat reliëf) en met copic groen gemaakt.

Groetjes,
Anouk
Follow Bos Hobbyshop

zaterdag 19 mei 2012

Forever Friends - Een Fijne Dag!

Deze schattige Forever Friends stempel heb ik op Ebay gekocht, schattig he?
Het papier is van Tilda, de bloemetjes uit mijn collectie, het lint van het tuincentrum en de dew drops van Hobbystunter. De donkerblauwe papier is een behangstaal, ik heb hem geribbeld met de ribbel-machine.


Groetjes,
Anouk
Follow Bos Hobbyshop

vrijdag 18 mei 2012

Boofle EKEF #115

Deze kaart heb ik gemaakt n.a.v. de challenge bij Elke Kaart Een Feestje, waar de opdracht deze keer simpel is: alles mag!
Het papier is van Kars, het lint van het tuincentrum, het strikje van Papermania. De bloemetjes komen o.a. van Bos Hobbyshop, de takjes heb ik uitgeponsd en gekleurd met copics. Verder heb ik een tag, een roze hart uit behangpapier en een granny toegevoegd. De stempel is van Boofle en zit bij he Creativity magazine!

Groetjes,
Anouk
Follow Bos Hobbyshop

maandag 14 mei 2012

Don & Daisy


Deze kaart heb ik lang over gedaan..ik kwam er maar niet uit. Ik had alles los bij elkaar gezocht, maar het duurde een tijdje voor ik het een geheel kon maken.
De stempel is van Marianne Design Don & Daisy Birthday. Ik heb hem ingekleurd met Aquamarkers.
De kaart is al crème-kleurig, dus ik heb weinig papier gebruikt. Het bruin/witte papier is van Daisy & Dandelion, de bloemen zijn vintage-roze (meer oranje als je 't mij vraagt) van AnMaCreatief, de bruine bloemetjes zijn uit eigen collectie en de dew drops komen van Ebay. De bloemblaadjes heb ik uit dezelfde kleur papier geponst als de kaart. Het lint is van Xenos en Boekenvoordeel. Het bruine geribbelde papier is knutselpapier wat ik met de ribbelmachine heb geribbeld. De stempel komt uit een set v/d Pipoos en is ook op dezelfde kleur gestempeld als de kaart.

Groetjes,
Anouk
Follow Bos Hobbyshop